06 – 28 53 19 92 info@go4goals.nl

Websites / Webshops bouwen Achterhoek.

Een mooie website is niet alleen een visitekaartje van uw bedrijf. Een goede website zorgt ervoor dat klanten als vanzelf terecht komen bij uw bedrijf, wanneer ze zoeken naar diensten op producten die u aanbiedt. Een goede website verdient zichzelf terug. Vooral wanneer deze hoog eindigt in de zoekresultaten. Go4Goals weet hier alles van.

 

Zelf website maken of uitbesteden

Natuurlijk kunt u zelf een website in elkaar draaien, of dat laten doen door uw handige neefje. Weet dan dat het niet alleen om wat plaatjes en tekst gaat, maar dat een website ook foutloos moet functioneren. Bovendien is uw website uw bron van nieuwe klanten. Omdat voor elkaar te krijgen moet u niet alleen handig of creatief zijn, maar ook inzicht hebben in de werking van de zoekmachines. Go4Goals heeft ruime ervaring met online marketing.

Waar moet een goede website aan voldoen?

Er zijn veel dingen waar je op moet letten bij het ontwerpen van een nieuwe website.

  • Overzichtelijk
  • Snelheid
  • Responsiviteit
  • Functionaliteit
  • Vindbaarheid
  • Mobielvriendelijkheid
  • Zoekopties
  • Up to date

Hoe overzichtelijker, hoe beter bezoekers de weg vinden wat ze zoeken en hoe groter de kans dat de bezoekers klanten worden. Een website moet snel laden, niemand houd er van te wachten totdat pagina’s of plaatjes worden geladen. De website moet responsive zijn, dat wil zeggen er goed uitzien op alle denkbare schermen van smartphone tot tablet en van tablet tot desktop. Uiteraard moet de website ook interactief zijn, dat wil zeggen bezoekers krijgen bijvoorbeeld de gelegenheid recensies te plaatsen of kunnen bestanden down-of uploaden van of naar de site.

Onze werkwijze

Voordat we een website voor uw bedrijf gaan maken willen we van alles weten over uw bedrijf, producten of diensten. Een goede website zorgt ervoor dat bezoekers makkelijk de weg kunnen vinden en intuïtief belanden op de pagina die ze zoeken. Door grondige kennis van uw bedrijf, kunnen we precies de juiste website voor u bouwen. We maken daarbij gebruik van WordPress. Het voordeel hiervan is dat de website, wanneer die eenmaal draait, eenvoudig up to date gehouden kan worden door u of uw medewerkers.

Vrijblijvend eens sparren over een website?

3 + 11 =

Meer informatie

Neem direct vrijblijvend contact op voor een gesprek over Facebook adverteren