06 – 28 53 19 92 info@go4goals.nl

Parttime Online Marketing Achterhoek.

Soms heb je gewoon even geen tijd. Part time online marketing is dan een uitkomst. Het wil zeggen dat u bepaalde taken van de online marketing tijdelijk uitbesteed. Bijvoorbeeld voor een campagne, een mailing of de promotie van een collectie. Tijdens een afgesproken periode voert Go4Goals deze taken voor u uit. Ook kan het zijn dat u tijdelijk vervanging nodig heeft in verband met ziekte of zwangerschap van een medewerker.

Efficiënt werken en kennisoverdracht

In elk bedrijf zijn er pieken en dalen in het werkaanbod. Dat geldt ook voor de online marketing. Het ene bedrijf is daar meer gevoelig voor dan het ander. Denk maar aan bedrijven in de toeristische sector. Hier hangt de drukte samen met schoolvakanties en mooi weer. En net als het druk wordt, heb je ook handen nodig voor social media, advertentie campagnes en het opstellen van mailings of nieuwsbrieven. Waarom zou u in dergelijke periode niet gebruik maken van de kennis en ervaring van Go4Goals? Omdat wij helemaal bij zijn, zijn wij snel inzetbaar en kunnen in korte tijd veel doen.

Onze werkwijze

Of je online marketing helemaal zelf doet of geheel of gedeeltelijk uitbesteed, het kan altijd beter. Go4Goals adviseert graag vanuit de ervaring die ze heeft op gebouwd. U als klant staat centraal in onze werkwijze. Wat u wil en wat u denkt vinden wij belangrijk. Maar we zijn niet bang om kritische opmerkingen te plaatsen of een meer realistische kijk op de zaak te geven. Nuchter en resultaatgericht, daar houden we van. After all, we come from the Achterhoek!

Ook eens vrijblijvend sparren over parttime online marketing?

10 + 3 =

Meer informatie

Neem direct vrijblijvend contact op voor een gesprek over Facebook adverteren