06 – 28 53 19 92 info@go4goals.nl

Online Marketing Uitbesteden Achterhoek.

Overweegt u om de uw online marketing activiteiten uit te besteden, dan bent u bij Go4Goals aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het optimaliseren van websites zodat ze beter gevonden worden door de zoekmachines zoals Google.

Hoe werkt affiliate marketing?

Het voordeel is dat de adverteerder pas kosten maakt op het moment van de verkoop. Affiliate Marketing is zeer geschikt om in te zetten voor het verhogen van het rendement op de verkoop van (niche) producten. Heeft u een webshop met een uitgebreid product- of dienstaanbod? Kunnen klanten zich inschrijven of online producten bestellen? Dan is Affiliate Marketing wellicht iets voor u. U kunt adverteren op webpagina’s die gerelateerd zijn aan uw aanbod.

Affiliate Marketing

Welke affiliatenetwerken zijn voor u geschikt? Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van Affiliate Marketing over de grens? Hoe verhelpen we technische problemen met affiliates? Hoe gaan we om met brandbidding en zoekmachine marketing binnen affiliate marketing? Go 4 Goals helpt u graag om meer uit uw affiliate marketing te halen.

Wij geven advies over de wijze waarop uw productaanbod gepromoot wordt. We zetten de campagne op en verzorgen het onderhoud. We beantwoorden specifieke vragen van affiliates en spelen in op promotionele acties. Daarnaast adviseren we over affiliatenetwerken, promotiemateriaal, trackingmethoden en commissiestructuur.

Hoe genereren uw affiliates bezoekers? Hoe kan een affiliate met een simpele website toch veel verkopen genereren? Enkele kritische vragen waar adverteerders wellicht niet direct aan denken, maar waar wij dagelijks mee te maken hebben. Wij onderzoeken de kansen en bedreigingen van Affiliate Marketing als onafhankelijke partij voor uw onderneming en nemen we actie waar dat nodig is.

De voordelen van Go 4 Goals:

  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Zoekmachine Marketing.
  • Wij bewaken het budget en zetten dit zo efficiënt en effectief mogelijk in.
  • Jarenlange ervaring op het gebied van Affiliate Marketing
  • Hands-on mentaliteit
  • Gericht op het overdragen van kennis
  • Achterhoekse nuchterheid

Vrijblijvend eens sparren over Affiliate Marketing?

10 + 14 =

Meer informatie

Neem direct vrijblijvend contact op voor een gesprek over Facebook adverteren