06 – 28 53 19 92 info@go4goals.nl

Online Marketing Outsourcing Achterhoek.

Krijg direct expertise in huis

Online marketing outsourcing stelt u in de gelegenheid te focussen op de werkzaamheden waar u goed in bent. U huurt de expertise die u niet in huis heeft, gewoon in. Dat doet u waarschijnlijk ook met andere onderdelen van uw bedrijf. Redenen om de online marketing niet zelf uit te voeren kunnen divers zijn, maar de belangrijkste is wel wanneer u er zelf niet aan toe komt en geen medewerkers in dienst heeft met genoeg kennis om de online marketing poot van uw bedrijf in de steigers te zetten.

Outsourcing online marketing kan rendabel zijn

Om een goed rendement te behalen met online marketing moet u verschillende disciplines en dus medewerkers in huis hebben. Bovendien moeten die de ontwikkelingen in de markt die razendsnel kunnen gaan, ook nog eens bijhouden. Een situatie die voor kleine bedrijven niet rendabel is. Online marketing is namelijk meer dan een paar berichtjes op social media en wat advertenties hier en daar.

Wij hebben de kennis en de kunde, u de core business

Go4goals beheerst alle disciplines van online marketing, zoals AdWordsSEOAffiliate marketing, Mailings, Display, Social Media, Testing & Usability en Analytics. Wanneer u deze werkzaamheden voor uw bedrijf uitbesteed bent u meestal voor het bedrag van twee medewerkers voorzien van al die kennis en kunde.

Onze werkwijze

Veel bedrijven zijn bang dat ze de controle verliezen wanneer ze hun marketing activiteiten uitbesteden. Maar bij Go4Goals hoeft u niet in het duister te tasten. We vertellen precies wat we gaan doen, hoe we het doen en wat het gaat opleveren. Regelmatig contact vinden wij net zo belangrijk als u en dus stellen wij u regelmatig op de hoogte van onze resultaten.

Vrijblijvend eens sparren over het outsourcen van uw online marketing?

10 + 12 =

Meer informatie

Neem direct vrijblijvend contact op voor een gesprek over Facebook adverteren