06 – 28 53 19 92 info@go4goals.nl

Interim Online Marketeer Achterhoek.

Als bedrijf wil je continuïteit. Omdat de wereld waarin we leeft razendsnel verandert, vraagt dat veel van je bedrijf. Je moet constant alert zijn op risico’s, maar ook op kansen. Je kunt dan ook niet je online marketing activiteiten even in de ijskast zetten als je op vakantie wil, je medewerker ziek is of wellicht langere tijd weg is in verband met zwangerschapsverlof. Een interim online marketeer biedt dan precies de juiste oplossing.

Wat doet de interim online marketeer voor u?

Een interim online marketeer is iemand die tijdelijk uw marketingteam aanstuurt, ondersteunt of aanvult. Een interim kan ook een concrete opdracht voor u gaat uitvoeren op marketing gebied. Bijvoorbeeld een advertentiecampagne opstellen binnen een vastgesteld reclame budget. Bedenken van advertentie campagnes voor Google en Facebook is één ding. Maar bijhouden is een tweede. Zonder de nodige kennis van Google Analytics ben je niet in staat goed te volgen of je campagne vruchten afwerpt. Een interim marketeer kan dit voor u doen, bij u of uiteraard gewoon online.

SEA specialisten op interim basis

Lopende campagnes moeten voortdurend gemonitord worden om winstgevend te zijn. Zo kunnen ze aangepast worden zodat ze meer conversies (denk aan bezoekers, inschrijvingen voor nieuwsbrief of daadwerkelijk omzet) opleveren. Niet winst gevende campagnes kunnen tussentijds beëindigd worden. Een interim online marketeer zorgt ervoor dat uw reclamebudget op de meest zinvolle wijze besteed wordt. Hiermee bereikt u het juiste publiek en verhoogt u het slagingspercentage van de campagne.

Tijdelijke expertise online marketeer Achterhoek

Een interim online marketeer kan met zijn of haar expertise veel tijd en geld besparen. Denk aan het schrijven van teksten voor de website, het opstellen en monitoren van advertentie campagnes op Google en Facebook en het optimaliseren van de website. Maar een interim marketeer helpt u ook met het schrijven van nieuwsbrieven en het bedenken van andere reclame uitingen. Want online en offline marketing ondersteunen elkaar uitstekend.

Interim online marketeer in het kort

  • Inzetten van marketing expertise bij ziekte, verlof of te weinig personeel
  • Flexibel inzetbaar
  • Van alle SEO/SEA markten thuis
  • Recht door zee
  • Duidelijke taal
  • Concrete resultaten
  • Overdracht van expertise na afloop van interim periode

Vrijblijvend eens sparren over het uitbesteden van uw online marketing?

5 + 10 =

Meer informatie

Neem direct vrijblijvend contact op voor een gesprek over Facebook adverteren