06 – 28 53 19 92 info@go4goals.nl

Hulp nodig bij Google Ads Achterhoek.

Google en Facebook zijn momenteel de belangrijkste online advertentie kanalen. Maar haalt u genoeg rendement uit uw advertentiecampagnes? Wist u dat u met Google Adwords voor uw online advertenties heel gericht uw eigen doelgroep, tijdsbestek en budget kunt bepalen? Wij kunnen u adviseren hoe u dat doet. Bovendien weet u van te voren (bijna) precies waar u aan toe bent. Geen bodemloze put, maar een goed onderbouwde investering

Doelgerichte Adwords campagnes

Het lijkt zo makkelijk en zo voordelig om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen van een groot publiek door middel van Google Adwords. Maar lang niet iedereen benut alle kansen die online adverteren biedt. Om een goede advertentie campagne op te zetten heeft u inzicht nodig in de frequentie waarmee bezoekers zoeken naar uw diensten en producten en in welke bewoordingen.

Inzicht in marktpositie en marktsegmentering

Ook moet u kunnen inschatten hoe groot de concurrentie is. Want het heeft weinig zin om met een klein budget in te zetten op een zoekterm met hoge concurrentie. Uiteindelijk wilt u ook met uw advertentie bovenin de Google zoekresultaten komen. Slim gebruik van uw unique selling points is dus belangrijk. Go4 Goals helpt u deze boven tafel te krijgen.

Investering in plaats van kostenpost

Go 4 Goals kan voor u uitzoeken welke zoektermen het meeste rendement opleveren. Hierdoor wordt uw Adwords campagne een investering in plaats van een kostenpost. En wat is nou prettiger dan weten welke investering het meeste oplevert en hoeveel dat ongeveer zal zijn?

Drink een kop koffie met ons

Go 4 Goals helpt u graag met het opzetten van uw Adwords campagnes. Door onze ervaring en kennis kunnen we precies uitzoeken welke zoektermen de meeste potentie hebben. Hiervoor beschikken we over de nodige knowhow en software tools. Ook kunnen we nieuwe pagina’s maken voor uw website waarmee bezoekers naar uw website worden geleid. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek of een gratis quickscan?

Ook gratis hulp bij Adwords?

9 + 14 =

Meer informatie

Neem direct vrijblijvend contact op voor een gesprek over Facebook adverteren